Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Gündemine Transfer Yasağını Aldı

Samsunspor

TFF. 1'inci Ligde mücadele eden Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, transfer yasağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, lige ara verilmesinden 2 hafta önce planlanan transferler, futbolcu ödemeleri ve bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Alacakları olan Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç ve Fatih Kılıçkaya'ya tüm alacaklarının ödendiği, hafta sonuna kadar da Muharrem Efe'nin alacaklarını ödeyeceklerini açıklayan Coşkun Zeren şunları kaydetti:
 
"Transfer yasağını çözmek istiyoruz. Bu konuyla ilgili yönetim olarak gerekli temasları gerçekleştiriyoruz. Transfer yasağını kaldırdığımız takdirde teknik direktörümüz Özköylü ile gerekli görüşmeleri yapıp eksik olan yerlere gerekli transferleri yapacağız. Bu arada mevcut kadromuzdan eksilme olmayacak. Onların katkılarını yine alacağız ve takımı kuvvetlendireceğiz.''
 
Giresunspor'un iyi bir ekip olduğunu hatırlatan Coşkun Zeren, ''Puana ihtiyacımız var. Kazanmak zorundayız. Şanssız mağlubiyetler aldık. Son 2 haftada maksimum puanlar alacağız. Giresunspor maçından da puan ve puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.