Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Gümüşhane’den puanla dönüyor 1-1

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Gümüşhanespor karşısında İlyas Kubilay’ın golüyle öne geçse de ev sahibi takımın Hüseyin Çolak ile bulduğu gole engel olamadı ve müsabaka 1-1 sona erdi.

Samsunspor Haber – Samsunspor, ikinci hafta maçında Gümüşhanespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Gümüşhane Stadı’nda oynanan karşılaşmaya  Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Şahin Şafakoğlu, Erhan Kartal, Canberk Dilaver, Çağrı, Savaş Yılmaz, İrfan, Kubilay, Samet ve Erhan ilk onbiriyle çıkan Samsunspor, beklenenin tersine vasat bir oyun sergiledi. Rakibinin orta sahadaki dirençli oyununa karşılık veremeyen kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikadan 0-0’lık sonuçla ayrıldı.

KÖTÜ FUTBOL

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha derli toplu başlayan kırmızı beyazlılar, orta sahada üstünlüğü ele geçirdi. Bu dakikalarda rakip kalede pozisyon bulmaya çalışan Samsunspor, Savaş Yılmaz’ın kişisel becerisiyle taşıdığı topta İlyas Kubilay’ı buluşturdu. İlyas Kubilay cezaalanına girerken düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu (1-0) Galibiyet golünden sonra oyunun hakimiyetiini rakibine kaptıran Samsunspor, Hüseyin Çolak’ın golüne engel olamadı ve müsabaka 1-1 sona erdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.