Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, G.Saray karşısında sahadan eli boş ayrıldı... İYİ DİRENDİK  AMA OLMADI 4-2

Samsunspor

Samsunspor, ilk devresini 3-0 geride kapattığı karşılaşmada ikinci yarıda Dimata ve Holse'nin golleriyle skoru 3-2'ye getirip umutlansa da karşılaşmanın skorunu Icardi attığı kafa golüyle belirledi. (4-2)

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde Samsunspor, Galatasaray karşısında ilk devreyi 3-0 mağlup olarak tamamladı. Rams Stadı'nda kapalı gişe oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar, kontrollü başladı. Ancak ev sahibi takım seyirci avantajını da kullanarak ilk dakikalarda Samsunspor kalesinde etkili oldu. Karşılaşmada dakikalar 7'yi gösterdiğinde Kerem Aktürkoğlu, tabelayı değiştirdi. (1-0) Mağlubiyet golünden sonra oyunda biraz olsun hareketlenen Samsunspor, yakaladığı ender ataklardan gol çıkaramadı. 

GOLLER GELDİ 

Sarı kırmızılılar, Kerem ve Abdülkadir ile goller bularak soyunma odasına 3-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan Samsunspor, Dimata'nın golüyle skoru 3-1'e getirdi. Bu golle maçta temposunu artıran kırmızı beyalılar, Holse'nin frikikten attığı golle puan için umutlansa da Icardi kafa golüyle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Samsunspor, bu sonuçla ligde 5'nci haftayı da galibiyet alamadan tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.