Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor formasıyla ilk golünü Akhisar'a attı... KARA BOĞA Brice Djedje 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte oynadığı futbol ve mücadeleci yapısıyla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanan Brice Djedje, Samsunspor formasıyla ilk golünü Akhisar'a karşı attı.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Brice Djedje, kırmızı beyazlı forma ile ilk golünü Akhisarspor deplasmanında attı. Samsunspor'a imza attığı günden itibaren sanki uzun yıllar burada oynuyormuşcasına istekli ve hırslı bir görüntü veren yıldız oyuncunun performansının her geçen hafta yükselmesi başta takım içinde olmak üzere camiada büyük sevinçle karşılanıyor. 

SÜPER GÜÇ 

Tükenmek bilmeyen enerjisiyle takımın orta sahasına büyük hareketlilik kazandıran Djedje, bugün Akhisarspor deplasmanında da sahanın her yerindeydi. Kırmızı beyazlı oyuncu, karşılaşmanın 61'nci dakikasında takipçiliğini konuşturdu ve mükemmel bir gole imza attı. Takımının bu zorlu deplasmanda kazandığı 3 puana katkısı yüzde yüz olan yıldız oyuncuya taraftarlar, sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yazdı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.