Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor form tutuyor 

Samsunspor

Bolu kampı dönüşü Nuri Asan Tesisleri'nde idmanlarını sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, oyuncuların isteği ve yüksek performansı  teknik ekip tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Nuri Asan Tesisleri’nde sabah yapılan antrenmanda yine tempo çok yüksekti. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde sezon öncesi antrenmanlarını yoğun bir şekilde devam ettiren Yılport Samsunspor'da tempo hiç düşmüyoır. Bolu kampı dönüşü Nuri Asan Tesisleri'nde idmanlarını sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, oyuncuların isteği ve yüksek performansı  teknik ekip tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Nuri Asan Tesisleri’nde sabah yapılan antrenmanda yine tempo çok yüksekti. 

MORALLER YERİNDE 

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan idman ısınma hareketleri, 6’ya 6 oyun ve dayanıklılık koşusunun ardından son buldu. Kalecilerimiz Ahmet Altın, Furkan Köse, Nurullah Aslan, Ali Taha Demir ve Altay Cephe Kaleci Antrenörümüz Öztürk Tanrıbilir eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Yeni transfer Edwin Gyasi takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.