Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor farkı kapattı! 2-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, 1922 Konyaspor'u her iki yarıda Atabey Çiçek ve Gökhan Alsan'ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Samsunspor, bu sonuçla devreyi lider Manisa FK'nın ardından 40 puanla ikinci tamamladı.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, 1922 Konyaspor karşısında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya Nurullah, Erkam, Ercan, Caner, Gökhan Meral, Ferhat, İlyas, Gökhan Alsan, Bahattin, Guido ve Atabey ilk onbiri ile çıkan kırmızı beyazlılar, daha ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Sağlı sollu ataklarla rakip Konya kalesinde ataklarını sıklaştıran, kırmızı beyazlılar, dakikalar 25'i gösterdiğinde Atabey Çiçek ile skor avantajını eline geçirdi. Kalan sürede skorda değişiklik olmayınca Yılport Samsunspor, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

GÖKHAN'IN GOLÜ RAHATLATTI

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla durgun başlayan ve rakibi Konyaspor'un üzerine gelmesine izin veren kırmızı beyazlılar, ilerleyen sürede taraftarlarının da desteğiyle oyunda hakimiyeti eline geçirdi. Ahmethan Köse ve Oğuz Gürbulak değişiklikleriyle oyunda dengeyi yeniden sağlayan ve orta sahada hakimiyeti eline geçiren kırmızı beyazlılar, Gökhan Alsan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. (2-0) Kalan sürede başka gol olmayınca Yılport Samsunspor, devreyi 40 puanla lider Manisa FK nın 2 puan gerisinde tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.