Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, devre arasına kadar stresi yüksek birbirinden zorlu 7 maça çıkacak... KRİTİK SÜREÇ BAŞLIYOR 

Samsunspor

Ligin dibine demir adan Samsunspor, milli aradan sonra kümede kalma yolunda kritik bir sürece giriyor. Kırmızı beyazlılar, devre arasına kadar biribirden zorlu ve stresi yüksek 7 maç oynayacak. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'un devre arasına kadar oynayacağı 7 kritik maçta alacağı puanlar bir anlamda ligde ki kaderini belirleyecek. Sezona beklenenin tersine çok kötü bir başlangıç yapan kırmızı beyazlılar, 12.haftalık periyotta sadece 2 galibiyet alabildi. Samsunspor, oynadığı 12 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken geride kalan 8 maçtan ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekibi, milli aradan sonra başlayacak Süper Lig'de birbirinden kritik ve zorluk derecesi yüksek maçlar bekliyor. 

İLK RAKİP BEŞİKTAŞ 

Samsunspor zorlu 7 maçlık periyodun ilk ayağında Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek. Kırmızı beyazlılar, daha sonra ki hafta ise bir zorlu maça daha Adana Demirspor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak. Samsunspor daha sonra sırasıyla Kasımpaşa, Trabzonzpor(D), Konyaspor, Alanyaspor (D) ve Karagümrük ile oynayacak. Kırmızı beyazlı ekip 7 maçlık periyotta alabileceği 21 puanın ne kadarını alabileceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.