Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Denizlispor maçı sonrası gerginlik

Samsunspor

Bugün oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren Samsunspor Denizlispor maçının ardından gerginlik yaşandı.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında bugün Samsunspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. 2-2 biten mücadelenin ardından her iki takım taraftarları birbirlerine girdi. Samsunsporlu futbolcular hakem odasına girmeye çalışınca arbede yaşandı.

Samsunspor bugünkü zorlu mücadelede 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Maç sonunda Denizlispor taraftarları “Samsunspor kümeye” diye bağırınca sinirler gerildi. Bazı Samsunsporlu taraftarlar bariyerleri aşarak Denizlispor taraftarlarının yer aldığı bölüme girmeye çalıştı. Gerginlik, yaklaşık 20 dakika boyunca devam etti.

HAKEM YANKAYA'YA TEPKİ

Her iki takım da maç sonu basın toplantısına katılmazken, Samsunsporlu futbolcular maçın hakemi Özgür Yankaya ve yardımcı hakemlerin bulunduğu odaya girmeye çalıştılar. Çevik kuvvet polisleri futbolcuların hakem odasına girmesini engelledi. Futbolcular, burada maçın hakemi Özgür Yankaya’ya tepki gösterdi. Daha sonra 4 takım kaptanı basın toplantısı düzenledi. 

Takım kaptanları Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Göksu Türkdoğan ve Furkan Köse, maçın hakemi Özgür Yankaya’nın 2 net penaltıyı vermediğini ve özür beklediklerini belirterek, kayyuma kaldıkları için sahipsiz sanılmamaları gerektiğinin altını çizdiler. Futbolcular, sadece Denizlispor maçı değil, bu zamana kadar hakem hatalarından 8 puanlarının gittiğini ifade etti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.