Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da revizyon kapıda 

Samsunspor

Hafta sonu sahasında Akhisarspor'u konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, geçen haftaki kadroda değişikliğe hazırlandığı öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hafta sonu oynanacak Akhisarspor karşılaşmasında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Özellikle orta alanda istenen tempoyu yakalayamadığı gözlenen ve buna bağlı olarak hücumda çok üretken olamayan kırmızı beyazlı ekibin, Pazar günü Akhisarspor mücadelesine 3-4 oyuncu değişikliği ile çıkması büyük olasılık olarak görülüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu hafta içinde yapılacak hazırlıklarda rotasyonla ilgili çalışmalar yapması bekleniyor. 

SAĞLAM KARARINI VERECEK

Sezona Altay deplasmanında golsüz beraberlikle başladıktan sonra içerde Ümraniyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek kalitesini gözler önüne seren kırmızı beyazlılar, son Bandırmaspor deplasmanında geriden gelip 2-1'i yakalamasına rağmen sahadan 2-2'lik sonuçla berabere ayrılmıştı. Bu üç müsabakada kadroda istikrarı sağlamak isteyen tecrübeli çalıştırıcının, bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadığı görüldü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.