Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'dan teklif almadım

Samsunspor

Gazişehir Futbol Kulübü ile yollarını ayıran teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın Samsunspor ile teknik direktörlük konusunda hiç 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yönetimin Alpay Özalan'dan boşalan teknik direktörlük görevine kimi getireceği büyük bir soru işareti oldu. Teknik direktör Besim Durmuş ile Balıkesirspor karşısında sergilenen umut veren oyun ve alınan galibiyet Başkan Erkurt Tutu ve kurmaylarının kafasını karıştırdı. Bir grup yönetici Besim Hoca ile 'devam' edilmeli derken bir grup ise yeni bir ismin mutlaka takıma getirilmesi konusunda karar bildirdi.


KALPAR: HER ŞEY ÇOK YENİ


Öte yandan Gazişehir Futbol Kulübü'nden istifa ettiği öğrenilen teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın da takımın başına getirilebileceği konuşuluyor. Tecrübeli teknik adam ise Samsunspor'dan teklif anlamında kimseyle görüşmediği açıklaması geldi. Kalpar, “Her zaman söylüyorum Samsunspor benim için çok özel. Şu anda herşey çok yeni. Biraz istirahat etmem gerektiğini düşünüyorum" dedi. Samsunspor yönetimi ise şu anda teknik direktör konusunda ne yapacağını şaşırmış durumda.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.