Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'dan flaş Nurullah kararı! Yüksel Yıldırım açıkladı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, başarılı kalecileri Nurullah Aslan ile sözleşme uzattığını duyurdu. Kırmızı beyazlı ekip ayrıca bazı genç oyuncularla da sözleşme imzaladı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından kalecileri Nurullah Aslan hakkında flaş bir açıklama yaptı. Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım, yıldız eldiven ile sözleşme uzattıklarını takipçileriyle paylaştı. İşte Yıldırım'ın bu konudaki o mesajı; 

PRENSİP HALİNE GELECEK

"Nurullah Aslan'ın sözleşmesini uzattık, diğer genç arkadaşlarla da imzaladık. Transfer yaparken, oyuncuların geçmişine harcama yapıyoruz. Halbuki geleceğine harcama yapmamız lazım. Ertuğrul Hocam, Mustafa Aztopal ve Yönetimle konuşarak, bunu Samsunspor'un  prensibi yapmalıyız." Kırmızı beyazlı taraftarlar, seneye mücadele edecekleri Birinci Lig'de özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda nasıl bir yol izleneceği konusunda da Başkan Yıldırım'a twitter üzerinden sorular sormaya devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.