Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'dan 5 maçlık müthiş istatistik 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, 5 maçlık periyotta rakip filelere tam 12 gol bırakırken; kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Atılan 12 golün 7’sinde Bahattin Köse’nin imzası bulunuyor.

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Samsunspor son 5 maçta hem oynadığı başarılı futbol hem de aldığı başarılı saha sonuçlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kırmızı beyazlılar, bu zorlu periyotta çıktığı maçta tam 12 gol kaydederken; kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Atılan 12 golün 7’sinde Bahattin Köse’nin imzası bulunurken; diğer 5 golde ise Samet Asatekin’in 3, İrfan Başaran ve Oğuz Gürbulak’ın ise 1’er golleri bulunuyor.

ALKIŞI HAK EDİYORLAR 

Ligde müthiş bir istatistik yakalayan kırmızı beyazlı ekibin bu temposunu ilerleyen haftalara taşıyıp taşıyamayacağı büyük merak konusu. Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, “Oyuncularımın performanslarının her geçen hafta yükselmesi beni gelecek adına çok mutlu ediyor. Samsunspor sezon sonunda hedeflediği yerde olacak. Bunun için ben ve oyuncularım üzerimize düşenleri eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İŞTE O MÜTHİŞ İSTATİSTİK


Eyüpspor – Samsunspor  : 0-2
Samsunspor – A.Demirspor : 3-1
İnegölspor – Samsunspor : 2-3
Samsunspor – G.Antepspor : 2-0
Bodrumspor – Samsunspor : 0-2

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.