Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'daki görevleri belli oldu

Samsunspor

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Cenk İşler, Taner Taşkın hocamızın teknik ekibinde yer alacak. Celil Sağır ve Ercan Koloğlu ise Sportif Direktörümüz Ali Reşat Çağan ile beraber çalışırken; Serkan Aykut'a ise önümüzdeki günlerde yeni bir görev vereceğiz" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da görevlerinin ne olacağı büyük merak konusu olan eski futbolcuların oluşumda ki pozisyonları belli oldu. Başkan İsmail Uyanık konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Cenk İşler, Taner Taşkın hocamızın teknik ekibinde yer alacak. Celil Sağır ve Ercan Koloğlu ise Sportif Direktörümüz Ali Reşat Çağan'ın ekibinde yer alacak. Serkan Aykut'a ise önümüzdeki günlerde yeni bir görev vereceğiz" dedi. 

SAMSUN SİZE İNANIYOR

Kongre sonrasında çalışmalarına başlayan eski futbolcular, kulübün daha iyi yerlere gelmesi noktasında yoğun bir çaba sarfedecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Samsun ve Samsunsporluluk ruhunun takım içindeki pozitif etkisiyle bu sezon başarılı bir yıl geçirileceğini ve akabinde mutlu sona ulaşılacağına inanıyor. Bu noktada takımlarına tam destek verecek taraftarlar, şimdiden hazırlıklarına başladı bile. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.