Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'daki durumundan rahatsız

Samsunspor

Samsunspor’un Fransa’dan büyük umutlarla renklerine kattığı gurbetçi futbolcu Samed Hakan Kılıç, ajansspor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un sezon başında Fransa’dan renklerine kattığı gurbetçi futbolcu Samed Hakan Kılıç, Ajansspor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı oyuncu, bu sezon sadece Ankara Demirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda 45 dakika süre alan 21 yaşındaki oyuncu, Samsunspor'a transfer olma süreci ve sonrasını paylaştı:


ŞOK SÖZLER 

"Samsunspor'a gelmeden önce hocayla görüştüm ve beni çok istiyordu. İlk maçıma kupada çıktım ve sakatlandım. Sonra hoca (Alpay Özalan) gönderildi. Yeni gelen hocayla (Engin İpekoğlu) birlikte hiç süre alamadım. Bana güvenmiyor. Şu anda fizik olarak çok iyi durumdayım. Sakatlığım geride kaldı."


BURADA SEVİYE ÇOK FARKLI 

Devre arasında transfer olmak istiyor. Samed Kılıç ara transfer döneminde ise tekrar Avrupa'ya dönmek istiyor: "Ligue 1 ya da Ligue 2'ye dönmek istiyorum. Tabii Belçika veya başka bir Avrupa ülkesi de olabilir. Buradaki seviye çok farklı. Bazı takımların ilgisi var ama net bir şey yok."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.