Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da hoca arayışları neden durdu... İşte sebebi 

Samsunspor

Kulislerde dolaşan iddiaya göre; Ertuğrul Sağlam, kendisi ile yeni sezonda çalışmayı düşünmeyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan sözleşmesinde yazan tazminat maddesini işleme koyulmasını talep etti.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’da görevi bırakmasına kesin gözüyle bakılan ancak şu ana kadar sözleşmesi feshedilmeyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile ilgili her geçen gün yeni bir igelişme yaşanıyor.  Kulislerde dolaşan iddiaya göre; Ertuğrul Sağlam, kendisi ile yeni sezonda çalışmayı düşünmeyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan sözleşmesinde yazan tazminat maddesini işleme koyulmasını talep etti. Bu duruma şiddetle karşı çıktığı öne sürülen Yıldırım'ın ise Sağlam'dan tazminatsız olarak kulüple olan ilişiğini kesmesini istedi. 

İŞLER KARIŞTI 

Konuyla ilgili olarak Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik direktör Sağlam'ın dünkü buluşmasından ise anlaşma sağlanamadı. Aztopal'ın Başkan Yıldırdım ile yeni bir görüşme yapacağı ve sonrasında tekrar Sağlam ile bir araya geleceği tahmin ediliyor. Gecikmeli de olsa kırmızı beyazlı ekibin, yeni sezonda yeni bir teknik direktörle yola çıkacağı ise gelen bilgiler arasında. Bakalım Başkan Yüksel Yıldırım ve Sağlam arasındaki bu kriz nasıl çözüme ulaşacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.