Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da forma savaşı 

Samsunspor

Her geçen gün antrenman temposunu artıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularını yeni sezona fizik güç olarak en üst seviyede hazırlamaya gayret ediyor. Futbolcularının idmanlardaki yükselen performansından gayet memnun olduğu gözlenen tecrübeli teknik adamın, özellikle genç oyuncuları yakından takip ettiği ifade edildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Bolu Gerede kampında tempo yükseliyor. Her geçen gün antrenman temposunu artıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularını yeni sezona fizik güç olarak en üst seviyede hazırlamaya gayret ediyor. Futbolcularının idmanlardaki yükselen performansından gayet memnun olduğu gözlenen tecrübeli teknik adamın, özellikle genç oyuncuları yakından takip ettiği ifade edildi. 

KALİTE YÜKSELİYOR 

Kırmızı beyazlı oyuncuların, dün akşam yapılan çift kalede üst düzey rekabeti ise teknik kadroyu zorlu geçecek yeni sezon öncesinde umutlandırdı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman temposunu giderek yükselttiklerini ve oyuncularının buna çok iyi uyum sağladığını dile getirdi. Kırmızı beyazlı futbolcuların forma kampa mücadelesi ise takım içinde kaliteyi oldukça yukaralıra çekiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.