Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da 12 yolcu! İşte o isimlerden bir kaçı

Samsunspor

Aralarında Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Bilal Gülden, İshak Doğan, Abdülkadir Özgen, Erhan Şentürk gibi isimlerin yer aldığı 12 kişi ile yolların ayrılacağı iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor yeni sezonda yeni bir kadro yapılanması için ilk adımlarını attı. Kırmızı beyazlı ekibin göreve getirdiği teknik direktör İrfan Buz'un yönetiminde yeniden kadro kuran Samsunspor'da gideceklerin isimleri belli oldu. Aralarında Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Bilal Gülden, İshak Doğan, Abdülkadir Özgen, İrfan Başaran, Okan Dernek, Erhan Şentürk gibi isimlerin yer aldığı 12 kişi ile yollar ayrılması bekleniyor.  

SAMSUN'A DAVET EDİLECEKLER 

Kırmızı beyazlı ekibin çiçeği burnunda teknik direktörü İrfan Buz'un takımdan gönderilmesini istediği oyuncular, önümüzdeki günlerde Samsun'a davet edilerek teknik menajer Yücel Uyar ile görüşecek. Takım bulmaları noktalarında her türlü kolaylığın sağlanacağı futbolcuların, takımdan gönderilme kararlarına nasıl bir tepki gösterecekleri ise tam bir bilinmez konusu. Bu anlamda teknik menajer Yücel Uyar'ın işi hiç te kolay olmayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.