Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da zorlu müsabaka öncesi hazırlıklar tamamlandı... TEK HEDEF 3 PUAN 

Samsunspor

Son haftalarda ki etkili futbolu ve aldığı saha sonuçlarıyla ülke gündemine oturan Samsunspor, yarın deplasmanda Başakşehir'e konuk olacak. Zorlu 90 dakika öncesi son hazırlığını yapan ve maç saatini beklemeye başlayan kırmızı beyazlı ekipte, Emre Kılınç'ın dışında bir eksik bulunmuyor. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de son haftalarda ki etkili futbolu ve aldığı saha sonuçlarıyla ülke gündemine oturan Samsunspor, yarın deplasmanda Başakşehir'e konuk olacak. Zorlu 90 dakika öncesi son hazırlığını yapan ve maç saatini beklemeye başlayan kırmızı beyazlı ekipte, Emre Kılınç'ın dışında bir eksik bulunmuyor. 

İKİ TAKIMDA DA SON DURUMLAR 

Samsunspor, takımın başına Markus Gisdol geldikten sonra yakaladığı çıkışla dikkat çekti. Karadeniz ekibi, ligde 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Samsunspor haftaya topladığı 33 puanla 11. sırada giriyor. Ev sahibi Başakşehir, Çağdaş Atan yönetiminde çıkış arıyor. Turuncu-lacivertliler bu sezon beklentilerin uzağında performans sergiledi. Geride kalan haftalarda oynadığı 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Başakşehir, haftaya topladığı 36 puanla 7. sırada girdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.