Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da zorlu A.Gücü maçı öncesi şok gelişmeler yaşanıyor... NAZARA GELDİK

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte Marius kırmızı, Drongelen ise sarı kart cezalısı... Benasser ve Tait'in sağlık sorunlarının yanı sıra Emre Kılınç'ın devam eden sakatlığı ... Kritik Ankaragücü maçı öncesi yaşanan bu olumsuz gelişmeler Alman teknik adamın, işini bir hayli zorlaştırıyor. 

Samsunspor Haber - Son haftaların flaş takımı Samsunspor'da futbolcular nazara mı geldi. Zorlu Başakşehir karşılaşması öncesi Benasser ve Tait'in sağlık durumlarından dolayı kadroya alınmamasının yanı sıra; Marius'un maçta kırmızı kart görmesi yine aynı maçta Drongelen'in sarı kart cezalısı durumuna düşmesi takımda olumsuz bir hava estirdi. Başakşehir deplasmanında hakemin kötü yönetimine bir de mağlubiyet eklenince durum içinden çıkılmaz bir hal aldı. 

ÖNEMLİ EKSİKLER 

Öte yandan Emre Kılınç'ın sakatlık durumunun devam etmesi de bütün bu olumsuzlukların tuzu biberi olmuş durumda. Pazar günü sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek kırmızı beyazlı ekibin iskeletini oluşturan 5 önemli isimden Emre, Benasser ve Tait'in oynama durumlarının olması biraz olsun yüreklere su serpiyor. Bakalım bu oyuncularla ilgili önümüzdeki günlerde kulüpten nasıl bir açıklama yapılacak. Samsunspor taraftarı ise şimdiden A.Gücü maçı biletlerinin satışa çıkmasını bekliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.