Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Yasin Öztekin, fırtınası... ATIYOR ATTIRIYOR 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı takımda attığı gollerle kendinden bahsettiren Yasin Öztekin, bu sezon geride kalan 6 resmi maçta toplam 3 asist yapıp, 4'te gol attı ve golcülüğünün yanı sıra asistte de başarılı olduğunu ortaya koydu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Yasin Öztekin, Denizlispor deplasmanında takımının kazanmasında yine başrol oynadı. Sezona iyi bir başlangıç yapan kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu, Denizlispor karşılaşmasındaki güzel futbolunu bir gol ve bir de asistle taçlandırırken; performansıyla da herkesin büyük beğenisini kazandı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın takıma gelişiyle iyi bir çıkış yakalayan yıldız oyuncu, böylelikle sol ön oyuncusu olduğunu da bir kez daha kanıtlamış oldu.

TAKIMIN OLMAZSA OLMASI 

Şu ana kadar oynanan karşılaşmaların tamamında ilk onbirde sahaya çıkan kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, Denizlizspor karşısında 4'ncü golüne ulaşırken; 3'te asist yapmış oldu. Takımının kaydettiği 7 gole katkısı olan Yasin Öztekin'in yükselen performansı camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Gol istatistiğine bakıldığında 4 gollü Yasin'i 2'şer golle Tomane ve Hasan Kılıç izlerken; Fofana ve Melih Okutan'ın ise 1'er golleri bulunuyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.