Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da yaprak dökümü ... Nanu ve Soner  VEDA EDİYOR 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte yaprak dökümü. İki dönem transfer yasağına rağmen gözden çıkardığı oyuncuları kadrodan yollamaya çalışan Samsunspor'da Soner Aydoğdu'nun G.Antepspor'a gittiği, Nanu'nun ise Portekiz takımlarından Estrela Amadora'ya kiralık olarak verildiği iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Nanu ve Soner Aydoğdu ile yollar ayrılıyor mu ? İki dönem transfer yasağı kesinleştikten sonra devre arası transfer yapabilmek için  zor da olsa cezayı erteletmeyi başaran kırmızı beyazlı ekip, kadrosunu güçlendirebilmesi için yabancı kontenjanını açması gerekiyordu. Samsunspor, bu yolda ilk adımı attı ve Portekizli sağ bek oyuncusu Nanu'yu ülkesinde yer alan Estrela Amadora'ya kiraladı. 

BİR YABANCI BİR YERLİ 

Kırmızı beyazlı ekipte Soner Aydoğdu'nun ise Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'a transferinin söz konusu olduğu ve görüşmelerin hem kulüp bazında hem de oyuncu bazında devam ettiği gelen bilgiler arasında. Nanu'nun kiralık olarak gönderilmesinden sonra 14 olan yabancı oyuncu sayısı 13'e düşen kırmızı beyazlılar, bir yabancı isimle anlaşmak için takımda yer açmış oldu. Bakalım Samsunspor, ilerleyen günlerde kimleri gönderip hangi isimleri transferi edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.