Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da yabancılarla alacakları konusunda görüşmeler başlıyor

Samsunspor

Samsunspor sportif direktör Coşkun Zeren, takımdan gönderilmeleri kesinlik kazanan Angan, Chibuike, Ayite, Samaras ve Sifakis ile kulüpten alacakları konusunda anlaşmak için zemin arayacak.

Samsunspor Haber – Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, yabancı oyuncularla masaya oturacak. Kırmızı beyazlı ekibin Sportif direktörü Zeren, sezon sonunda büyük ihtimalle takımdan ayrılmaları kesinlik kazanan Angan, Samaras, Sifakis, Ayite ve Chibuike ile alacaklarıyla ilgili anlaşma yolları arayacak.

 
ZEREN GÖREV BAŞINA 

Yabancı oyuncuların alacaklarının gelecekte kulübün önünü kesmemesi noktasında mevcut isimlerle anlaşarak ayrılma yolunu seçen kırmızı beyazlı ekipte, görüşmeler yarından itibaren başlayacak. Geçmişten gelen alacaklarının tamamını ödeyecek Samsunspor’un sözleşmede yer alan diğer maddeler için ortak bir yol bularak yabancılarıyla yollarını ayırması gündemde.

 
HEP SORUN HEP SORUN 

Kayyım heyeti tarafından görevlendirilen Sportif Direktör Coşkun Zeren’in ilk olarak Angan ve Chibuike ile masaya oturması bekleniyor. Her iki oyuncunun da sorunlu bir kişilik olması kırmızı beyazlı ekibin işini bir kat daha zorlaştıracak. Her şeye rağmen Samsunspor, bu oyuncuların işini burada bitirmekten yana. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.