Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da yabancılar kalıyor

Samsunspor

Serbest kalacak oyuncular arasında ilk etapta yabancı oyuncular Chibuike, Samaras, Sifakis, Ayite ve Angan yer almıyor. Yabancı futbolcuların ilk etapta takımda kalıyor olmaları bir nebze olsun camiaya rahat bir nefes aldırıyor.

Samsunspor Haber - Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak zaman içinde yapılan üst üste yönetim hataları sonucunda kayyumun eşiğine kadar gelen Samsunspor'da futbolcuların 3 Ocak itibariyle başlayan süreçte ikişer üçer serbest kalmaları da gündeme geldi. Paralarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü TFF'ye şikayet eden oyuncular eğer yeni yılın ilk günlerinde paralarını alamazlarsa serbest kalacaklar. 


ZAMAN KAZANILACAK 

Serbest kalacak oyuncular arasında ilk etapta yabancı oyuncular Chibuike, Samaras, Sifakis, Ayite ve Angan yer almıyor. Yabancı futbolcuların ilk etapta takımda kalıyor olmaları bir nebze olsun camiaya rahat bir nefes aldırırken; bu süreçte yapılacak yeni yönetim çabaları içinde zaman kazanılmış olacak. Şimdi herkes Samsun Valisi Osman Kaymak'ın Pazartesi günü kulübün geleceğiyle ilgili vereceği kararı beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.