Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da yabancı transferler sorun oldu... Neden hazır olmayan oyuncular transfer edildi ? 

Samsunspor

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak hazır olmadıkları için bazıları yüksek antrenman temposunda sakatlanırken sağlıklı olanların ise formsuz görüntüleri büyük soru işareti olarak göze çarpıyor.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, yabancı oyuncuların geleceği büyük merak konusu. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak hazır olmadıkları için bazıları sakatlanırken sağlıklı olanların ise formsuz görüntüleri büyük soru işareti olarak göze çarpıyor. Kırmızı beyazlı ekibin şu ana kadan oynadığı 4 maçta sadece 3 yabancı ismi forma giyebilirken; rakiplerinin ise en az 5'er yabancı futbolcu ile sahada oldukları görüldü. 

ALEN, DİOMANDE VE SAVİ NE ZAMAN DÖNECEK ? 

Alen Melunovic ve Diomande hazır olmayarak geldikleri takımda yüksek tempolu antrenmanlar neticesinde sakatlandılar. Ligde 6'ncı haftaya gelindiğinde bu ikilinin ne zaman takımla beraber çalışmalara katılacağı bile belli değil. Öte yandan stoper Barış Başdaş ve Vukan Savicevic ise antrenmanda sakatlık yaşadılar ve durumları hala net değil. Moryke Fofa da tıpkı diğer yabancı oyuncularda olduğu gibi hazır olmamasına rağmen camianın baskılarıyla zorunlu olarak sahaya sürülüyor. Gelinen noktada kırmızı beyazlı taraftarlar, hazır olmayan transferlerin yapılış nedenlerinin açıklanması bekliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.