Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da yabancı futbolcu çıkmazı...  GELEN ÇOK  GİDEN YOK 

Samsunspor

Yönetim tarafından kendilerine takım bulmaları istenen Vukan Savicevic ve Sheldon Bateua'nun durumu belirsizliğini korurken; Tomane'nin ise Erciyes kampı sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi.  

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği yabancı oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim tarafından kadroda düşünülmedikleri ve kendilerine takım bulmaları istenen Vukan Savicevic, Bah, Çinari ve Sheldon Bateua bireysel olarak antrenmanlarını sürdürüyor. Öte yandan  Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, transfer dönemini yabancı santrafor ve 10 numara ile yerli sağ bekle bitirmeyi planladıklarını açıklamıştı. 

ŞU ANA KADAR AYRILAN OLMADI 

Bu açıklamaların ardından gözler durumu merak konusu olan Mendes Tomane'ye çevrildi. Tomane'nin gitmesine kesin gözle bakılırken, yurt dışından ve yurt içinden gelen tekliflerin değerlendirildiği öğrenildi. Öte yandan sözleşmeleri devam eden yabancı isimlerden Savicevic, Sheldon, Çinari ve Bah'a da gelen teklifler değerlendiriliyor. Savicevic'in yurt dışında bazı kulüplerle temas halinde ve her an ayrılık gerçekleşebilir. Ayrılık süreci 'sancılı' olan Sheldon Bateau ise yönetimle sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.