Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da transferleri kim yaptı? Başkan Yıldırım cevapladı...

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sorumluluk bende bu sene transfer yanlış gittiyse Yüksel Yıldırım'ı suçlasınlar. Ne scout ne de Genel Menajer Mustafa Aztopal'ı suçlasınlar. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar arasında büyük merak konusu olan 'transferleri kim yaptı?' sorusu aslında haftalar önce cevabını bulmuştu. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Salim Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu Dakika 55 programında herkesin merak ettiği soruyu tüm içtenliğiyle cevaplamıştı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım yerli ve yabancı oyuncu transferleri konusunda tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu açıklamıştı. İşte kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım o günkü programda transferlerle ilgili söyledikleri; 

TÜM SUÇ BENİMDİR 

"Sorumluluk bende bu sene transfer yanlış gittiyse Yüksel Yıldırım'ı suçlasınlar. Ne scout ne de Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal'ı suçlasınlar. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Kulübün başkanı olarak ben oyuncularımın arkasındayım. Transfer yanlışsa tüm suç bende" 

Haber: Özgür KALANBAK

https://www.youtube.com/embed/2tJMDJmgz58
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.