Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da STOPER hattı sil baştan

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Yalçın'ın yokluğunda stoper tandeminde zorunlu değişikliğe gidiyor. Tecrübeli teknik adamın, yarınki Es Es maçında stoperde Boli - Yameogo ikilisine şans vermeyi planlıyor. 

Samsunspor Haber -Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu kez savunmada zorunluğu değişikliğe gidiyor. Dün yapılan covıd-19 tets sonuçlarına göre Yalçın Kılınç'ın yarın oynanacak Eskişehirspor maçında oynamayacağı açıklandı. Testi pozitif çıkan tecrübeli savunma oyuncusunun tedavisine başlandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Yalçın'ın yokluğunda savunma hattını yeniden güncellemek zorunda kaldı. 

ZORUNLU REVİZYON 

Sakatlığı büyük ölçüde geçen ve bir süredir takımla beraber antrenmanlara katılan Boli'nin yarın ki müsabakada oynamasına kesin gözüyle baktılırken; bu oyuncunun yanında ise Yameogo'nun görev yapması bekleniyor. Boli ile birlikte Yamaego'nun savunmanın göbeğinde oynatmanın planlarını yapan teknik direktör Sağlam'ın sağda Caner, solda ise yine Kerem Can'a forma vermesi bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekibin, Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.