Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da şok ayrılık... KAPTAN YUSUF VEDA MI EDİYOR 

Samsunspor

Samsunspor teknik ekibin yeni sezon kadro yapılanmasında takımda düşünmediği Yusuf Abdioğlu ile kırmızı beyazlı ekibin yollarını ayırması bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un kaptanı Yusuf Abdioğlu veda mı ediyor. Yeni sezon kadro yapılanmasında teknik ekip tarafından takımda düşünülmediği öğrenilen tecrübeli savunmacıyla kırmızı beyazlı ekibin yollarını ayırması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde başarılı futbolcuyla bu konuda masaya oturacak kırmızı beyazlı ekibin karşılıklı olarak Yusuf Abdioğlu ile yollarını ayırması güçlü bir ihtimal olarak görülüyor. Zira kırmızı beyazlı oyuncuya da TFF Birinci Ligden bir çok kulüpten teklifler geldiği de gelen bigiler arasında. 

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sezon başında Ankaragücü'nden transfer edilen başarılı savunma oyucusu bu sezon takımın şampiyonluğunda çok önemli bir rol üstlendi. Hem saha içinde hem de saha dışında takım arkadaşlarına yol gösterici bir sorumluluk alan deneyimi savunmacı performansıyla da herkesin büyük beğenisini kazandı. Yusuf Abdioğlu, bu sezon kırmzı beyazlı formayla çıktığı  maçta gol atarak takımına büyük katkı sağladı. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusuna TFF Birinci Liginin yeni takımlarındn Kocaelispor'un talip olduğu ileri sürüldü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.