Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da şimdi ne olacak?

Samsunspor

 Ligin bitimine 7 hafta kala ilk iki hedefinden tamamen kopan; play off umutlarını ise büyük mucizelere bırakan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Süper Lig umutlarını yine seneye kaldı. Özellikle son iki haftada alınan Bandırmaspor ve sonrasında Manisa Futbol Kulübü mağlubiyetleri kırmızı beyazlı ekibi puan sıralamasında play off'un dışında bıraktı. Matematiksel şansının devam etmesine rağmen takımda yaşanan büyük düşüş camiada güven eksikliğine yol açarken; Manisa deplasmanına giden taraftarlar, maç sonrası Samsunsporlu futbolculara büyük tepki gösterdiler. 

SESSİZLİK HAKİM 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, aralarında şimdi ne olacak sorusunu sormaya başladı. Ligin bitimine 7 hafta kala ilk iki hedefinden tamamen kopan; play off umutlarını ise büyük mucizelere bırakan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. Yeni sezon için kadro planlamasının bu hafta itibariyle başlayacağı konuşulurken; yine Başkan Yıldırım ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde İstanbul'da bir araya gelerek yapacakları adımları planlayacağı konuşuluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.