Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da savunmada büyük revizyon

Samsunspor

Son oynanan Sancaktepe maçında Aytaç Sulu ve Nuri Terliksiz'in uyumundan memnun kalmayan Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, bunun yanı sıra kart cezalısı Canberk Dilaver'in yokluğu nedeniyle savunmada mecburi rotasyona gidiyor. 

Son oynanan Sancaktepe maçında Aytaç Sulu ve Nuri Terliksiz'in uyumundan memnun kalmayan Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, bunun yanı sıra kart cezalısı Canberk Dilaver'in yokluğu nedeniyle savunmada mecburi rotasyona gitme kararı aldı. Devre arası transfer döneminin son gününde Kastamonuspor'dan alınan Cenk Kaplan'ın Pazar günü oynanacak Eyüpspor maçında Aytaç Sulu ile stoperde görev alması büyük ihtimal olarak değerlendiriliyor.

 
NURİ TERLİKSİZ KULÜBEYE 

Kart cezalısı Canberk Dilaver'in yerine ise uzun zamandır yedek bekleyen İshak Doğan'ın oynaması kesinlik kazandı. Savunmanın sağında ise her zaman olduğu gibi Erhan Kartal yer alacak. Kırmızı beyazlı ekibin savunmanın dışında kanatlarda da radikal değişiklikler yapabileceği ileri sürülürken Pazar günü kırmızı beyazlı taraftarların sahada çok farklı bir ilk 11'i de görebileceği ihtimali var. Teknik direktör İsmet Taşdemir, kadro konusunda son dakikaya kadar ekibiyle değerlendirme içinde olacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.