Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da sarı kart bolluğu

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, ilk iki haftada oynadığı Gazişehir Gaziantep ve Manisaspor maçlarında toplam 9 sarı kart gördü. Kırmızı kart görmeyen Samsunspor sahada hiç eksik kalmazken, en fazla sarı kartı son 1-0 kazanılan Manisaspor karşılaşmasında gördü.

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlılar, ilk iki haftada oynadığı Gazişehir Gaziantep ve Manisaspor maçlarında toplam 9 sarı kart gördü. Kırmızı kart görmeyen Samsunspor'da sahada hiç eksik kalmazken, en fazla sarı kartı son 1-0 kazanılan Manisaspor karşılaşmasında gördü. Bu maçı 6 sarı kartla tamamlayan kırmızı-beyazlı ekibin ilerleyen sürede çok daha dikkatli olması gerekiyor.

ALPAY HOCA UYARDI

İlerleyen haftalarda kartlardan doğacak cezaları en aza indirmesi gereken Samsunspor'da teknik direktör Alpay Özalan'ın futbolcularını kolay kart görmemesi konusunda uyardığı öğrenildi. Dün akşam Manisaspor deplasmanında oynanan ve her anı büyük çekişmeye sahne olan müsabakada kaleci Furkan Köse, Hasan Hatipoğlu, Kenan Karışık, Chibuike, Ercan Yazıcı ve Angan sarı kart gördüler.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.