Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Sağlam dönemi sona erdi... Yeni hoca  kim olacak ?

Samsunspor

Samsunspor yönetimi büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını sürdürürken kapalı kapılar ardında teknik direktör arayışlarına hız verildiği ortaya çıktı.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam dönemi resmen sona erdi. Deneyimli teknik direktörün dün Başkan Yüksel Yıldırım'ı arayarak yeni sezonda görev almak istemediğini kesin bir dille ifade etmesinin ardından yönetimde Sağlam'ın istifasını kabul etti. Bunun üzerine yeni teknik direktör arayışlarına başlayan kırmızı beyazlı ekibin, en kısa sürede takımı başarıya taşıyacak bir isimle anlaşması bekleniyor. 

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR 

Büyük gizlilik içinde yürütülen teknik direktör konusunda Başkan Yüksel Yıldırımın'ın önünde alternatifi bol bir liste var. Başkan Yıldırım, bu sezon ki kadro kalitesine rağmen yaşanan başarısızlığın tekrar edilmemesi için ince eleyip sık dokuyacağı ve hem teknik adam hem de oyuncu transferi konusunda çok aceleci davranmayacağı tahmin ediliyor. Samsunspor Başkanı Yıldırım'ın bu hafta sonuna kadar sosyal medya hesabından konuyla iglili kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.