Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da revizyon kapıda 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, sakatlıkları büyük ölçüde geçen kaleci Furkan, Ercan Yazıcı, Kenan Karışık ile kart cezası sona eren Ahmet Burak Solak'e Pazar günü ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Boluspor karşılaşması öncesinde takımda revizyona gitmenin planlarını yapıyor. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, sakatlıkları büyük ölçüde geçen kaleci Furkan, Ercan Yazıcı, Kenan Karışık ile kart cezası sona eren Ahmet Burak Solak'e Pazar günü ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. 

HERKES YERİNE DÖNÜYOR 

Boluspor karşılaşması kadrosunu şekillendirmeye başlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Besim Durmuş, Ercan'ın yokluğunda defansta görev yapan Çağrı Ortakaya tekrar esas yeri olan orta sahaya dönüyor. Sakatlığı tekrar nükseden Ufuk kadroda yer almayacak sol bekte cezası sona eren Ahmet Burak Solakel görev yapacak. Tecrübeli teknik adam, isteksiz ve formsuzlukları devam eden Chibuike ve Angan ile de özel olarak bir görüşme yaptı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.