Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da revizyon kaleden başlayacak 

Samsunspor

Tecrübeli teknik adamın, kadroda yapmayı planladığı geniş kapsamlı rotasyonu kaleden başlatacağı öğrenildi. Sezon başından bu yana 30 maçta ilk 11 de sahaya çıkan Nurullah Aslan'ın hafta sonu oynanacak Bursaspor karşılaşmasında yerini Ahmet Altın'a bırakması gündemde. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da son haftalarda sergilenen kötü futbol ve beraberinde gelen puan kayıpları teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı son 4 maça girildiği bu dönemde kadroda revizyona gitmeye zorladı. Tecrübeli teknik adamın, kadroda yapmayı planladığı geniş kapsamlı rotasyonu kaleden başlatacağı öğrenildi. Sezon başından bu yana 30 maçta ilk 11 de sahaya çıkan Nurullah Aslan'ın hafta sonu oynanacak Bursaspor karşılaşmasında yerini Ahmet Altın'a bırakması gündemde. 

SAĞLAM TOPLANTI YAPTI 

Bugün yapılan antrenmanla Bursaspor karşılaşması için hazırlıklarına start veren kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularıyla saha içinde kısa süreli bir görüşme yaptı. Oyuncuların oldukça keyifsiz olduğu gözlenirken; teknik direktör Sağlam'ın oyuncularının motivasyonlarını artırıcı konuşması sonrasında kırmızı beyazlı ekip, ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Samsunspor'da sakat Tomane'nin dışında eksik bulunmuyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.