Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da rekabet üst seviyede

Samsunspor

Devre arasında Onur Eriş, Yılmaz Özeren, Bünyamin Cesur Karataş, Abdülkadir Özgen ve kaleci Nurullah Aslan'ı transfer eden Yılport Samsunspor'da kadro derinliğinin artması, rekabeti üst seviyeye çıkardı. 

Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Yılport Samsunspor'da herşey yolunda. Devre arasında Onur Eriş, Yılmaz Özeren, Bünyamin Cesur Karataş, Abdülkadir Özgen ve kaleci Nurullah Aslan'ı transfer eden Yılport Samsunspor'da kadro derinliğinin artması, rekabeti üst seviyeye çıkardı. Alternatifli bir kadroya sahip olan kırmızı beyazlı ekipte futbolcuların sıkı rekabet içerisine girmesi teknik direktör Taner Taşkın'ın da elini güçlendirdi. 

ZOR BİR KARAR OLACAK

Futbolcularının forma savaşından oldukça memnun kalan Taner Hoca takım içerisindeki bu çekişmeden ise Yılport Samsunspor'un kazançlı çıkacağını belirtti. Yarın oynanacak Gençlerbirliği ve sonrasındaki Menemen Belediyespor karşılaşmalarının ardından gençler başta olmak üzere birkaç oyuncusunun takımdan ayrılma ihtimalinin olduğunun sinyallerini veren tecrübeli teknik adam, "İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.