Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da oynamayanlar şans bulacak

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, “Şampiyonluğu kovalarken bazen kafanızdaki değişikliği yapamadığınız zamanlar olabiliyor. Dolayısıyla görmediğimiz bazı oyuncularımız var. Onları da bu 2 maçta göreceğiz. Belki Play-Off’larda o arkadaşlardan faydalanabileceğimiz zamanlar gelecektir” diye konuştu. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, tüm konsantrasyonlarını play off maçlarına yaptıklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, “3 tane beraberlikten sonra suçlu aramak yerine Play-Off’u yakalamanın peşindeyiz. Şu anda da tamamıyla 
Play-Off’a kitlendik. İki tane lig maçımız var. Görmek istediğimiz bazı futbolcu arkadaşlarımızı bu 2 maçta görmeye çalışacağız” dedi. 

FAYDALANACAĞIZ 

Manisaspor maçında bugüne kadar fazla forma şansı bulamamış oyuncularına şans tanıyacağını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, “Şampiyonluğu kovalarken bazen kafanızdaki değişikliği yapamadığınız zamanlar olabiliyor. Dolayısıyla görmediğimiz 1-2 arkadaşımız var. Onları da bu 2 maçta göreceğiz. Belki Play-Off’larda o arkadaşlardan faydalanabileceğimiz zamanlar gelecektir” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.