Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da ortalık toz duman! NEDEN AÇIKLAMA YAPILMIYOR?

Samsunspor

Samsunspor teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayıracak mı ? Hasan Kılıç, Pendikspor'la anlaştı mı ? Novikovas, Soner Gönül, kaleci Alp Tutar takımdan gitmek mi istiyor ? Taraftar, yönetimden sosyal medyada dolanan bu bilgi kirliliğine son vermesini istiyor. 

Samsunspor Haber - Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Samsunspor'da daha ligin 3'ncü haftasında ortalık toz duman oldu. Ne olduysa Eyüpspor maçında alınan 2-2 sonucun ardından yaşandı. Bu maçın ardından teknik direktör Bayram Bektaş hedef tahtasına oturtulurken; son oynanan Erzurumspor FK karşılaşmasında yaşananlar ise bardağı taşıran son damla oldu. Bu maçta son dakika Hasan Kılıç'ın penaltıyı atamamasıyla kaybedilen 2 puan taraftarı çileden çıkanrdı. 

YÖNETİM SUSUYOR 

Bu maçın dönüşünde teknik direktör Bayram Bektaş'ın istifa edeceği yönünde haberler yayılırken; daha sonra tecrübeli teknik adamın İstanbul'da Başkan Yıldırım ile bir araya geldiği ve oyuncularla ilgili raporlar sunacağı ortaya atıldı. Bu iddialar yaşanırken bugünde Hasan Kılıç'ın Pendikspor'a transfer haberi gündeme bomba gibi düştü. Bunun yanına hemen takım içinde bazı oyuncuların oynatılmadıkları gerekçesiyle takım içinde huzursuzluk çıkardığı ve takımdan ayrılmak istediklerini yönetime bildirdikleri yazılmaya başladı. 

SOSYAL MEDYA YIKILIYOR 

Sosyal medya bu bilgi kirliliğiyle çalkalanırken; Samsunspor yönetiminin şu ana kadar hiç bir resmi açıklama yapmaması ise kafaları karıştırıyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Pazartesi oynanacak Manisaspor FK karşılaşması sonrasında oynanacak kritik maçlar öncesi camiayı tedirgin eden bu konularda aydınlanmak istiyor. Bakalım önümüzdeki saatlerde Başkan Yüksel Yıldırım camianın merak ettiği soruları yanıtlayacak mı ?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.