Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da neler oluyor?

Samsunspor

Samsunspor'da ne gelen var, ne de giden... Başkan Erkurt Tutu her fırsatta 4-5 yıldız transferden bahsediyor ama kırmızı beyazlı ekibin lig macerası 9 Ağustos'da yani 3 hafta sonra start alacak. An itibariyle bir tek Dialiba, Samsunspor'a en yakın isim. Fakat garanti değil.

Samsunspor Haber-Samsunspor'da ne gelen var, ne de giden... Başkan Erkurt Tutu her fırsatta 4-5 transferden bahsediyor ama kırmızı beyazlı ekibin lig macerası 9 Ağustos'da yani 3 hafta sonra start alacak. Samsunspor'da teknik direktör Alpay Özalan'ın ilk talebi tüm transferlerin şu anda devam eden ikinci etap hazırlık kampına yetişmesiydi. An itibariyle bir tek Dialiba, Samsunspor'a en yakın isim. Fakat garanti değil.


ZAMAN GİTTİKÇE DARALIYOR

Sezonun başlamasına artık sayılı haftalar kala taraftarlar özellikle ses getirecek yabancı oyuncu transferlerinde imza şov beklerken, kırmızı beyazlı yönetimi ise 'acele edip' yanlış karar vermemek için ince eleyip sık dokuyor. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan yönetimle sürekli olarak dirsek temasında bulunurken, şu ana kadar verilen tarihin geçmesine rağmen yıldız düzeyde bir yabancı oyuncu transferinin yapılmayışı kafaları karıştırıyor. 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM 
KILIÇ GİTTİ TRANSFERLER DURDU

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın görevinden alınmasıyla beraber Samsunspor'da transferlerin durduğu ayrıntısı da sosyal medyada gündem oluşturmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve yönetiminden yabancı oyuncuların transferi konusunda hızlı hareket etmelerini istiyor. Şimdilerde herkes kırmızı beyazlı ekibin, ilerleyen günlerde bu konuda nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.