Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da neler oluyor ?

Samsunspor

Camia tedirgin. Yönetimsel mi yoksa teknik olarak mı yapılan hatalar takıma olumsuz yönden yasıyor orası tartışılır. Ancak bir gerçek var ki; bu durumdan hiç kimse mutlu değil. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yılport Samsunspor, zirve takibini sürdürüyor. Lider Manisa FK 'nın ardından ligde ikinci sırada yer alan kırmızı beyazlı ekipte taraftarlar, sergilenen futbolla birlikte ortaya konulan mücadeleden hiçte hoşnut değil. Bütün bunlara İnegöl deplasmanında tribüne çağrılmalarına karşılık soyunma odasına giden futbolcuların anlamsız tepkisi de eklenince işler iyice karıştı. 

ACİL MÜDAHALE ŞART 

Camia tedirgin. Yönetimsel mi yoksa teknik olarak mı yapılan hatalar takıma olumsuz yönden yasıyor orası tartışılır. Ancak bir gerçek var ki; bu durumdan hiç kimse mutlu değil. Bu gidişatın bir an önce düzeltilmesi gerekiyor. Aksi taktirde sorunlar bir zaman sonra çözümlenemeyecek duruma gelebilir. Şimdi herkesin gözü Yılport Samsunspor yönetim kurulunda. İnegölspor deplasmanından geriye baktığımızda olumsuzlukların neler olduğu apaçık ortada. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.