Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da neler oluyor? 

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in Manisaspor maçı sonrası, "İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz" açıklaması kadroda büyük çaplı bir revizyona mı gidileceği algısı uyandırdı.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da işler kötü gidiyor. Matematiksel olarak şampiyonluk şansının devam etmesine rağmen haftalar öncesinden mental olarak takımını play off'lara hazırlamayı tercih eden teknik direktör İsmet Taşdemir'in Manisaspor maçı sonrasında yapmış olduğu; "İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz" açıklaması kadroda büyük çaplı bir revizyona mı gideceği algısı uyandırdı. 

TAKIMDAŞLIK VE ARKADAŞLIK OLGUSU YAKALANAMADI 

Oyuncuların Manisaspor maçında ruhsuz olmaları, takımdaşlık ve arkadaşlık olgusunu yansıtmamaları ve Yılport Samsunspor'un büyüklüğüne yakışan şekilde mücadele etmemeleri camiada büyük tepkilere yol açmaya başladı. Bu durumdan son derece rahatsız olduğu gözlenen teknik direktör İsmet Taşdemir'in ise Manisaspor maçından sonraki açıklamaları ise dikkatlerden kaçmadı. 

BU TAKIMA ACİL MÜDAHALE ŞART 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Manisaspor karşılaşmasında ki gördüğüm kötü tablo beni çok üzdü. Play-off müsabakaları öncesi daha ağır konuşmak istemiyorum. İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz. Ancak bu durum bizlere yakışmıyor. Tamam saha kötüydü, tamam hava alıştığımızın dışında çok sıcaktı ama bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok. Zaten bu tarz maçlarda skordan önce oyun önemlidir. Ancak bugün istediğimizi alamadık" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.