Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Liderlik hesapları 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibi, milli aradan sonra birbirinden zorlu ve kritik 3 maç bekliyor. Giresunspor - Tuzlaspor ve Balıkesirspor ile art arda oynayacak Samsunspor'un, bu karşılaşmalardan alacağı sonuçlar büyük önem taşıyor. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde adım adım zirveye yürüyen Yılport Samsunspor'u, milli aradan sonra kritik 3 maç bekliyor. Birbirinden zorlu ve stresi yüksek 90 dakikalar oynayacak kırmızı beyazlı ekip, ilk olarak 21 Kasım'da Giresunspor deplasmanında olacak. Her açıdan büyük önem taşıyan bu müsabaka Cumartesi akşamı saat  19.00 da oynanacak. Samsunspor, Giresun deplasmanından dönüşte ise evinde Tuzla'yı ağırlayacak. 

YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ

Sezona flaş bir başlangıç yapan rakibi karşısında kazanıp, zirve yolunda bir engeli daha geride bırakmak isteyen kırmızı beyazlı ekip, 12.haftada bu kez Balıkesirspor'a konuk olacak. 5 Aralık'ta deplasmanda oynanacak kritik maçın başlama saati ise yine 19.00 olacak. Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, üç maçlık periyotta 9 puan çıkararak liderlik koltuğunu ele geçirmenin planlarını yapıyor. Bu arada kırmızı beyazlılar, bu akşam saat 18.00 da Giresunspor maçı için hazırlıklarına başlayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.