Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da kırmızı alarm!

Samsunspor

Samsunspor'un sahipsiz bırakılmasına tepki gösteren kırmızı beyazlı taraftarlar, "Ya mevcut yönetime koşulsuz şartsız destek verilsin ya da acil bir başkan adayı çıkartılıp büyük Samsunsporuz emin ellere teslim edilsin. Kocaelispor ve Sakaryaspor, Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor ve komşumuz Orduspor'un durumuna düşmemek için kayyuma kalmayalım" dediler.

Samsunspor Haber - Maddi açıdan çok zor günler geçiren Samsunspor sahipsiz kaldı. Taraftarlarsa Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan başta olmak yetkililere ve iş adamlarına çağrıda bulundu. Samsunspor'un içine düştüğü bu kötü durumdan elbette en büyük rahatsızlığı kendilerinin yaşadığını söyleyen kırmızı beyazlı taraftarlar yaptıkları yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandılar;

SAMSUNSPOR HEPİMİZİN

Sağlık bakanımız Sayın Ahmet Demircan, AKP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan, AKP ,CHP, MHP, Millet Vekillerimiz varlığıyla onur duyduğumuz Sayın Valimiz Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe Belediye Başkanlarımız, Siyasi parti il ve ilçe teşkilâtlarımız; TSOB Sayın Salih Zeki Murzioğlu değerini Samsundan kazanmış kıymetli iş adamlarımızı bu zor günümüzde göreve davet ediyoruz.

KAYYUM DEMEK SONUMUZ DEMEK

Ya mevcut yönetime koşulsuz şartsız destek verilsin yada acil bir başkan adayı çıkartılıp büyük Samsunsporuz emin ellere teslim edilsin. Sanayi şehirleri Kocaelispor ve Sakaryaspor Liman şehri Mersin idmanyurdu doğunun incileri Diyarbakırspor ve Gaziantepspor komşumuz Orduspor durumuna düşmemek için kayyuma kalmayalım bu zor günde şehrimizin tek markası Samsunspor'umuza sahip çıkalım."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.