Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da kimler  ayrılmak istiyor ?

Samsunspor

Şu ana kadar hiçbir oyuncularıyla görüşme yapmadıklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Takımda sözleşmesi sona eren oyuncumuz bulunmuyor. Ayrıca hiçbir futbolcumuzun bize ayrılmak istiyorum gibi bir talebi olmadı" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da sezonun sona ermesinin ardından bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yayılan 'bazı oyuncular takımdan ayrılmak istiyor' iddialarına Genel Menajer Mustafa Aztopal'dan cevap geldi. Şu ana kadar hiçbir oyuncularıyla görüşme yapmadıklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Takımda sözleşmesi sona eren oyuncumuz bulunmuyor" dedi. 

GÖRÜŞMELER HAFTAYA BAŞLIYOR

Takımdan ayrılmak isteyen hiçbir oyuncularının olmadığını sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Eğer ilerleyen zamanda böyle bir taleple karşımıza gelen olursa yönetim olarak gereği neyse onu yaparız. Önümüzdeki hafta içinde oyuncularımızla görüşmelerimize başlayacağız. Bir yandan da gelecek sezonla ilgili yapılanmalarımızı eksiksiz olarak yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.