Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da kadro yapılanması başlıyor! İsimler netleşiyor

Samsunspor

Şampiyonluk umutlarını seneye erteleyen kırmızı beyazlı ekipte, yeni sezonun kadro yapılanması şekilleniyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir’in hazırladığı raporu da inceleyen Samsunspor’da gönderilecek isimler büyük ölçü de netleşti. 

Samsunspor Haber - Kulüp tarihinde ilk kez İkinci Lig'de yer alan ve şampiyonluk hedefine ulaşamayarak büyük bir hayal kırıklığına sebep olan Samsunspor'da yeri sezon kadro yapılanması yeniden şekilleniyor. Hafta sonunda Samsun'da olması beklenen Başkan İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar'ın gözden çıkarılan futbolcuları şehre tek tek davet ederek görüşmelere başlaması bekleniyor.  

İSMET HOCA İLE NEDEN GÖRÜŞÜLMEDİ ?

Bununla birlikte en büyük sorunu teknik direktör konusu teşkil ediyor. Mevcut teknik adam İsmet Taşdemir ile büyük ölçüde yollarını ayırma kararı alan kırmızı beyazlı ekibin, İsmet Hoca ile şu ana kadar görüşmemesi ise kafalarda soru işareti oluştururken; yeni teknik direktörün kim olacağı sorusu da şehirde herkesin merak ettiği diğer bir konu. Hafta sonu Samsun'da olmasına kesin gözüyle bakılan Başkan Uyanık'ın yapacağı basın toplantısında tüm merak edilenleri bir bir açıklayacağı da ifade edildi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.