Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da kadro sil baştan 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Menemenspor deplasmanında kaybedilen 2 puanın ardından ligin 31.haftasında oynayacakları Bursaspor maçı kadrosunda geniş çaplı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da büyük revizyon hazırlığı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hafta sonu oynanacak Bursaspor karşılaşmasına çok farklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Özellikle son haftalarda hem futbol hemde skor anlamında yaşanan hayal kırıklığı camiada büyük tedirginliğe yol açtı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Menemenspor maçının ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet ederken; futbolculara da göz dağı verdiler. 

BAŞKAN YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ MÜ ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın İzmir dönüşü ekibiye beraber geniş bir durum değerlendirmesi yapacağı ve işleri düzeltmek adına bir dizi önlemler alabileceğide gelen bilgiler arasında. Kırmızı beyazlı taraftarların en çok merak ettiği konuların başında Sağlam'ın istifa edip etmeyeceği. Menemenspor karşılaşmasının ardından Başkan Yıldırım ve teknik direktör Sağlam arasında kısa bir telefon trafiği yaşandığı; görüşmede çıkan sonucun önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.