Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da kadro dışılar mı geliyor? 

Samsunspor

Takım içinde bir çok futbolcunun tavrı yönetimin iyice canını sıkarken, başarılı olunması durumunda prim verilen futbolculara başarısızlık ve disiplinsizlik konularında daha ağır cezalar verilmesi gündeme geleceği öğrenildi. Teknik heyet ve yönetimin kadro dışı başta olmak üzere radikal kararlar alınması noktasında birleştiği öğrenildi.

Yılport Samsunspor'da futbolculara bir haller oldu. Sezon başından bu yana bir türlü kendilerinden beklenen performansı sergileyemeyen kırmızı beyazlı ekipte, özellikle son iki deplasmanda oynanan ve alınan ağır yenilgiler yönetimle beraber taraftarları da çileden çıkardı. Dün ise BAL Ligi takımlarından Çarşambaspor'a karşı farklı mağlup olan Yılport Samsunspor'da yönetim radikal kararlar alma aşamasına geldi. Teknik heyet ve yönetimin futbolcu kadrosunda gerekirse kadro dışı başta olmak üzere radikal kararlar alınması noktasında birleştiği öğrenildi.

AĞIR CEZALAR VAR 

Kırmızı beyazlı takımda son dönemde çöküşe geçen performansın ardında çok farklı sebepler olduğu ifade edildi. Özellikle futbolcu kadrosu içerisinde bazı isimlerin yönetim ve teknik heyete farklı konulardan tavır aldığı ve bu nedenle düşük performans sergilediği öne sürülüyor. Gelinen noktada bir çok futbolcunun tavrı yönetimin iyice canını sıkarken, başarılı olunması durumunda prim verilen futbolculara başarısızlık ve disiplinsizlik konularında daha ağır cezalar verilmesi gündeme geleceği öğrenildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.