Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da izin devam ediyor... RAKİP BEŞİKTAŞ  HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Samsunspor

Milli arayı çalışmak yerine tatil yaparak geçiren kırmızı beyazlı ekipte 4 günlük izin yarın sona eriyor. Öte yandan Beşiktaş ise çalışmalarını yükek tempoda devam ettiriyor. Rıza Hoca yönetiminde Samsunspor deplasmanına hazırlanan İstanbul ekibinde Kamerun Milli Takımı'na da gitmeyen Aboubakar, düz koşulara başladı.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, haftaya bugün sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Milli arayı çalışmak yerine tatil yaparak geçiren kırmızı beyazlı ekipte 4 günlük izin yarın sona eriyor. Teknik direktör Markus Gisdol tarafından Pendik yenilgisi sonrası oyunculara izin verilerken; tatil öncesi u19 genç takımıyla Batıpark Tesisleri'nde çift kale yapan kırmızı beyazlı ekip, daha sonra kritik maç öncesi 4 günlük izine ayrıldı. 

BEŞİKTAŞ'TA HAZIRLIKLAR SON SÜRAT 

Öte yandan Samsunspor'un rakibi Beşiktaş ise çalışmalarını yükek tempoda devam ettiriyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Samsunspor deplasmanına hazırlanan İstanbul ekibinde Kamerun Milli Takımı'na da gitmeyen Aboubakar, düz koşulara başladı. Samsunspor deplasmanına kadar hazır hale gelmeyi amaçlayan yıldız isim, ortaya koyacağı oyunla hakkındaki iddialara yanıt verecek.

RIZA HOCA ABOUBAKAR İE KONUŞTU

Teknik direktör Rıza Çalımbay da Aboubakar ile bire bir görüşme yaptı. Kendisine ihtiyacı olduğunu ve tam olarak hazır hale gelip takıma katkı vermesini beklediğini aktaran deneyimli hoca, mental olarak tartışmalardan uzak kalması gerektiğini ve tamamen sahaya odaklanmasını istediği kaydedildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.