Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da hücum hattı yenilenecek 

Samsunspor

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Erhan Şentürk, Muhammet Beşir, Abdülkadir Özgen gibi isimlerle yolların ayrılması gündeme gelirken; bu oyuncular hakkında son kararı takımın yeni teknik direktörünün vereceği açıklandı.

Samsunspor Haber – Kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği İkinci Lig’de şampiyonluğu Keçiörengücü’ne kaptıran Samsunspor, taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Yeni sezona daha sağlam temeller atarak başlaması beklenen kırmızı beyazlı ekipte kadro yapılanması  santrafor bölgesinden başlayacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Erhan Şentürk, Muhammet Beşir, Abdülkadir Özgen gibi isimlerle yolların ayrılması gündeme gelirken; bu oyuncular hakkında son kararı takımın yeni teknik direktörünün vereceği açıklandı. Hafta başından itibaren iç ve dış transfere start verecek kırmızı beyazlı ekipte, hareketli günler yaşanacak. 

İMZALAR ATILACAK 

Teknik kadro ile birlikte iç ve dış transferi bu ay içinde tamamlaması planlanan kırmızı beyazlı ekibin, Temmuz ayında ise sahaya inmesi hesaplanıyor. Bu konuda yönetim kurulunun yoğun bir çaba içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında. Samsunsporlu taraftarları ise daha şimdiden büyük bir heyecan kaplamış durumda. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.