Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Hedef Galibiyetleri Devam Ettirmek

Samsunspor

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Samsunsporlu futbolcular, bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da galip gelerek ligdeki çıkışlarını sürdüreceklerini söylediler.

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un bugün yaptığı antrenmandan öncesinde açıklamalarda bulunan kaleci Tom Muyters, bu hafta da 3 puan almaları gerektiğini belirterek, "Peşpeşe galibiyetler aldık. Büyükşehir Gaziantepspor maçından 3 puan almamız lazım. Ligdeki son 3 takım arasından çıkmalıyız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

ERCAN YAZICI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için 6 puan değerinde olduğunu vurgulayan Ercan Yazıcı, "Seri galibiyetler almaya başladık. İnşallah böyle devam edecek. Ben de iyi bir form tuttum. İnşallah galibiyetler devam ettikçe yukarılara doğru yükseleceğiz. Büyükşehir Gaziantepspor maçı bizim adımıza 6 puan değerinde." diye konuştu.

MURAT GÜRBÜZEROL

Kanat oyuncusu Murat Gürbüzerol ise galibiyetlere devam etmek istediklerini belirterek,"Taraftarlarımızın karşısında oynamak bizim için oldukça avantaj. Bu avantajı iyi değerlendireceğiz. Hazırlıklarımızı iyi yapıyoruz. Haftalardır iyi oynuyor, sadece bunu sonuca yansıtamıyorduk. Son 2 haftadır üzerimizdeki şansızlığı kırdık ve sonuca da yansıtmaya başladık. Galibiyetlere devam etmek istiyoruz." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.