Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da hedef 20 Bin Taraftar

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Pazar günü oynanacak kritik Denizlispor karşılaşmasında 20 Bin taraftar hedeflediklerini söyledi. 'Taraftarımız yanımızda olduğu taktirde hiçbir rakibimiz buradan puan dahi alamaz' diyerek sözlerine devam eden Başkan Karayılmaz, "Bu maç için ilçelerimizden ve tüm köylerimizden Denizlispor maçına taraftarımızı taşıyacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kurmaylarıyla beraber bugün Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıkarak Denizlispor maçıyla ilgili yorumlarda bulundu. 'Denizlispor maçında 20 bin taraftar hedefliyoruz' diyerek sözlerine başlayan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Taraftarımıza her zamankinden çok fazla ihtiyacımız var. 12.adam bir takımı çok farklı noktalara getirebilir. Öğrencisiyle, işçisiyle, annesiyle, babasıyla kısacası 7'den 70'e tüm Samsun'u Pazar günü 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz" diye konuştu. 

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Denizlispor ile oynayacakları final maçını 'kurtuluş günü'olarak gördüklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Bizler gelip geçiciyiz. Bugün geçmişi sorgulayıp; birilerini suçlamak kolaycılık olur. Şu anda yapmamız gereken tek şey var. Takımımıza Denizlispor karşılaşmasında 90 dakika boyunca sadece destek olmak. Bunun için bir kez daha buradan Samsunsporlu taraftarlarımıza ve Samsun halkına sesleniyorum; Bu maçın telafisi yok. Lütfen herkes Pazar günü takımına destek çıksın" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.